tiistai 27. huhtikuuta 2021

(Poikkeus-)Kieltolaki, pluton retro ja täysi kuu skorpionin-merkissä

Reilu viikko sitten muistuttelin, että Pluton perääntyminen alkaa 27.4 ja silloin on mitä todennäköisemmin odotettavissa muutoksia valtakoneistossa. Tänään on sen lisäksi vielä täysikuu Skorpionin merkissä, jota hallitsee planeetta pluto. Onpa uskomatonta, että juuri tänä päivänä Marin ilmoittaa, että poikkeuslaki kumotaan!  Mielestäni on hyväksyttävää kysyä: vaikuttaako tämä sattumalta vai olisiko ollut jo etukäteen tiedossa, että keskustelut jatkuvat 27.4 asti? 

 

7 päivää neuvotteluja, jotta tajuttiin lopettaa poikkeusolot?

Skorpioni merkkinä ja Pluto planeettana kuvastaa kenties parhaiten jokaisen "kehitysprosessia", jos siihen pääsee kunnolla käsiksi. Omaan itseensä katsomista ja kenties sen kuuluisan varjonsa kohtaamista. Harvemmin keskustelussa nousee esille, että samaa logiikkaa voidaan käyttää myös valtiosta ja kansasta. On siis täysin hyväksyttävää laajentaa tämä tutkinta esimerkiksi koko Suomea koskevaksi, jolloin tämä päätös voi olla todella positiivinen tai ainakin mielenkiintoinen.

 

Kortti 13 kuvaa plutoa Tarotin Major Arcanassa

 

Tässä on viimeisen vuoden saanut taiteilla ihmisten välissä, ettei ole suututtanut ihan jokaista ympärillä olijaa tai vahingossa blogiin eksyvää. Tarkoitus ei kuitenkaan ole haastaa riitaa vaan tarjota mahdollisuus oppia jotain uutta, jos kerran tänne saapuu tai minulle tulee juttelemaan. Onkohan Suomelle nyt tarjolla mahdollisuus oppia sitä auktoriteettien haastamista? Tai median? Saataa olla, että joku herää miettimään, miten nopeasti poikkeuslaki perutaan, vaikka hetki sitten oli pakko kieltää vaalit ja maski oli ainoa tae koronan lopettamisesta? Joku voisi jopa kysyä, miksi neuvottelut jatkuivat näin pitkään 300 miljoonan takia, jos äsken voitiin antaa yli 10-kertainen määrä muille EU-maille? Tai miksi juuri 7. päivänä keksittiin perua poikkeuslait? Tai voit olla kysymättä, jokainen tyylillään, eikä ketään pakoteta.

Pluton nimikkotyyliin kuuluu kaiken tuhoaminen, jotta sen voi rakentaa uusiksi. Tätä kuvaa esimerkiksi Hindulaisuudessa Shiva, joka tuhoaa ja rakentaa uusiksi. Miten se tulee toimimaan Koronan suhteen on asia, johon en osaa ottaa kantaa ihan astrologian pohjalta. Yritän edelleen ymmärtää miksi 11 000 tartunnan kusetus otettiin käyttöön ja vaalit siirrettiin kesään, sillä tämä poikkeustilalain kumoaminen oli silloin jo varmasti tiedossa. Ellei tässä sitten haeta vastapalloa sillä, että saadaan uusi muunnos ennen vaaleja Intiasta? Toivottavasti ei, mutta hienoa nähdä, ettei suomea olla unohdettu globaaleilla areenoilla. Upeasti saadaan olla mukana ryhmässä, jota johdetaan rajojen ulkopuolelta ja astrologian pohjalta! Tai siis demokraattisesti valitun edustajiston toimesta kansan parhaaksi.

Shiva the destroyer


Sinänsä harmillista, että kukaan ei tule muistamaan kuinka "me salaliittoteoreetikot" veikattiin tämäkin jo etukäteen. Kuten myös se, että maskien perimmäinen syy ei missään vaiheessa ollut estää flunssan leviäminen vaan jotain paljon symbolisempaa. Tai rokotepassit? Tai koko kansan flunssarokottaminen? Tai se, että suurin osa kansasta ostaa tämän kaiken ilman poikittaista sanaa? Siksi on hyvä kirjoittaa asioita muistiin ja käyttää näitä referenssinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Väärinymmärretty logo

Yleisurheilun MM-kisat ovat käynnissä ja kuvaan kuuluu luonnollisesti kisakohtainen logo. Näin kyseisen logon ihan väärin! Luulin katsovani ...