Pluto näennäisesti pakittelee 27.4 - 6.10. Tämä retrogradiksi kutsuttu vaihe siis tarkoittaa, että maasta katsottuna näyttää siltä, että Pluto liikkuisi takaperin. Astrologisesti näihin voi laskea sisältyvän aina jokusen päivän pituinen "siirtymävaihe", joten voisi perustellusti sanoa, että ensi viikosta lähtee. Keskiviikolle ja torstaille on tiedossa hallituksen puoliväliriihi, jonka julkitulot ainakin itseäni kiinnostaa. Budjettiriihihän tehtiin Saturnuksen ollessa Kauriin merkissä, jossa se vietti myös viime vuoden joulukuun loppua lukuun ottamatta. Tilanne oikein huutaa rajoituksia, kuten aiemmin kirjoitin:
Saturnus on siirtynyt Kauriin merkkiin 2017 Joulukuussa ja lopullisesti siirtyi sieltä Vesimiehen merkkiin 19.12.2020. Kauriin merkki on Saturnuksen hallitsema ja loppua kohden päästiin kunnon kliimaksiin tämän merkin hallitsemien ominaisuuksien osalta. Edellisen kerran Saturnus oli Kauriin merkissä juuri ennen Neuvostoliiton hajoamista ja sen seurauksena syntynyttä lamaa, joten tästä voidaan vielä saada kivat jälkilöylyt. Selvin merkki Saturnuksesta Kauriin merkissä on ollut tiukat rajoitukset, vapauden kaventamiset ja auktoriteettiuskovaisuus. Saturnus hallitsee järjestystä, vastuun kantamista (ei maskia sinun, vaan muiden takia?) ja auktoriteetteja.
Nyt Saturnus on siirtynyt siis vesimiehen merkkiin, joka kuvaa enemmän kapinaa, uusia ajatuksia, kenties jopa uusia ryhmittymiä (hyvässä ja pahassa). Eli jos yksinkertaistetaan maailmaa
todella rajusti (jota ei koskaan saisi tehdä), niin meillä on tässä suuret mahdollisuudet muutoksiin nimenomaan hallitus/auktoriteetti/poliisi/rajoitukset-akselilla. Onko tätä ollut havaittavissa lähiaikoina?
Tytti Yli-Viikari ja epäselvyys rahojen omistajuudesta.
Eduskunnan turvallisuuspäällikkö erotettiin, koska hän toi julkisuuteen miten Sipilä valehteli. Ketään ei kiinnosta Sipilän kusetus, erotetaan tää turvallisuuspäällikkö.
Kotimaa: Annika Saarikko väläyttää keskustan eroa hallituksesta
Tässä on mukana paljon ihan "normipolitiikkaa" ja uhkailuja esitetään ihan neuvottelumielessä. Sipilä taas on henkilönä sellainen, että hänen haastaminen varmasti aiheuttaa potkut, jos siihen mahdollisuus on. Saati se, että todistat faktisesti hänen valehdelleen. Itse keskustan uskottavuuten tämä ei luonnollisesti vaikuta tai siihen, että kansanedustajan on "...esiinnyttävä vakaasti ja arvokkaasti sekä loukkaamatta toista henkilöä.". Pieni präntti on turha präntti.
Olen jotenkin pidempään miettinyt miten Pluton perääntyminen vaikuttaa hallitukseen ja mitä asiasta kirjoittelisi, mutta ollut sokea sille, ettei Kauriin-merkki rajoitu vain siihen. (Sumuvalotus toimii hienosti ja olen pyöritellyt asiaa vain Marin-pyhimyksen kautta.)
Aarnio on jo pidempään pidetty otsikoissa poliisin puolelta, mutta se taitaa olla enemmän taktinen veto. Jäätiin jo kunnolla kiinni, niin pidetään huomio tässä, joka teki virheen. Ei kukaan muu, muistakaa Aarnio. On sieltä muitakin nostettu esiin, mutta uskon että paljon on saatu piiloon/unohdetuksi pitämällä Aarnio pinnalla. Nyt on kuitenkin noussut jo kaksi selkeää esimerkkiä paljastuksista
viimeisten viikkojen aikana poliisin suunnalla. Joakim Lindholm oli ensimmäinen, joka alkoi puhumaan omalla nimellään poliisin epäkorrektista toiminnasta. En alun perin ole halunnut blogia nostaa täällä esille, sillä minulla heräsi alusta lähtien hieman epäilevä tunne näistä kirjoituksista.
Toivotaan, että on mitä sanoo ja asiaa tutkitaan kunnolla jonkun muun kuin poliisin itsensä toimesta.
Uusi Suomi puolestaan joutui poistamaan Tuomas Malisen blogin, jossa hän toi esille ongelmia poliisin toiminnassa. Malisestakin minulla on tiettyjä varauksia, mutta olen todella iloinen ja arvostan, että hän pitää ääntä näistä asioista omalla nimellään. Ja hyviä pointteja tuokin esille.
Yhteistä mielestäni näille kaikille on nimenomaan se, että (kenties) tämän blogin lukijoille tuttuja asioita tuodaan nyt kovalla tahdilla "mediaanihenkilön" kartalle. Suuri osa näistä asioista joutuu naurunalaiseksi ("Joakim on itsekin tehnyt rikoksia, miksei tehnyt ite asialle mitään, kuka muu poliisi muka uskoo"), yritetään piilottaa (Malinen), ohitetaan (Sipilä) tai käsitellään yksittäistapauksena (Yli-Viikari oli poikkeus).
Pluton retroillessa Kauriin merkissä ja Saturnuksen ollessa Vesimiehen (Uranus) merkissä, tässä on kuitenkin paljon potentiaalia pyörittää pakkaa kunnolla. Plutoa kuvaa Hindulaisuudessa Shiva, joka usein kuvataan tanssimassa tuhon ja luomisen tanssiaan. Tässä Pluton ja Saturnuksen yhteydessä nämä kummatkin on mahdollistettu.
Asiaa ajatellessa tulin miettineeksi, että onko korona pidetty pinnalla, jotta jotain muuta ei pääse nousemaan sen paikalle? Eli oliko tässä tarkoitus jatkaa tiettyyn päivään saakka, jotta asia(t) X pysyy piilossa. Kuluuko tässä mahdollisuutena oleva tilaisuus rajoitusten purkamiseen siiehn, että puretaan maskipakko? Sen sijaan, että ammuttaisiin kovaa esim poliittisiin turvatöihin? Tai median ja politiikan yhteispeliin? Pelottavasti näyttää siltä.
Toinen näkökulma on se, että maskeilu on pakottanut esiin asioita, jotka muuten olisivat jääneet salaisiksi. Olihan noista poliisipaljastuksia kirjoitettu esim. Myrkky-nimimerkillä jo vuosia sitten. Moni uskoo, että kyseiset kirjoitukset olivat Aarniolta peräisin ja en näe sitä mitenkään mahdottomana. Valtamediaan uskovalle tuollainen teksti ikävä kyllä harvoin rikkoo transsia. Nämäkin "esille nostetut" keissit saavat vain joitain yksilöitä tutkimaan asiaa tarkemmin, mutta yksi on aina parempi kuin ei mitään. Ja tärkeintä, että asiat nousevat esiin ja ne on löydettävissä sille, joka niitä etsii.
Loppuhuomiona astrologian kautta ennustaminen on aina ennustamista astrologian kautta. Hyvä pitää asioita mielessä, mutta ei ehkä rakentaa elämää vain sen varaan. Hyvällä tuurilla kuitenkin laskettelu kohti kesää tulee sisältämään jotain normista poikkeavaa ja valtarakenteita hajottavaa. Huonolla tuurilla saamme vain mahdollisuuden oppia tuntemaan omaa alitajuntaa ja sen salaisuuksia.
23.4: "Konstaapeli jäi verekseltään kiinni murtokeikalta ja uhkasi poliiseja tappamisella, poliisilaitos purki miehen virkasuhteen"
VastaaPoistahttps://www.hs.fi/kotimaa/art-2000007938170.html
25.4: Hesari alkaa loiventamaan näkökantaansa ja maskit eivät olekaan enää tärkein puolustus. Myönnetään myös, että hallituksen perusteena ollut tutkimus ei kestänyt kriittistä
VastaaPoistatarkastelua:
"Kiista maskeista oli yksi koronavirusvuoden epäonnistuneista julkisista keskusteluista"
Fimean tutkija Jani Ruotsalainen "sanoo käyttävänsä tapausta opetusesimerkkinä siitä, millaisia virheitä tutkimuskatsauksessa voi tehdä.
https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000007939438.html
Hmm ollaanko tässä edelleen huuhaan äärellä ja salaliittoteoreetikkoja? Ihan kuin yllä olevasta väittämästä olisi viimeisen vuoden ajan saanut kivitystuomion ja idiootin leiman? Nyt onkin ihan maalaisjärkeä, että maskia ei ole pakko käyttää?
25.4: Hyvä tutkiva journalismi toimi tällä kertaa ja toi julkisuuteen poliisiin toiminnan puutteet ihmiskaupan suhteen.
VastaaPoista"- Äitiä ja tytärtä pidettiin nälässä ja pakotettiin työhön.
- Avioliittoon pakotettua naista pahoinpideltiin ja raiskattiin.
- Rakennusmies teki töitä palkatta ja nukkui kylmässä asuntovaunussa.
Poliisi jätti tapaukset tutkimatta tai lopetti tutkinnan pintapuolisen selvittelyn jälkeen."
https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000007936856.html
Jokainen voi miettiä miksi esimerkiksi ihmiskauppaa ei tutkita niin tarkkaan, kuin odottaa voisi. Onneksi nousee keskusteluun, toivotaan ettei jää pintaraapaisuksi.