torstai 12. toukokuuta 2022

Täysikuun Toukokouu

Kaiken maailman ennustaminen on luonnollisesti tie kadotukseen. Maailmanloppua tai Jumalien saapumista on ennustettu useasti ja ainakin meidän todellisuudessa ne ovat menneet pieleen. Uskon, että monesti ihmiset voi saada näkyjä tai tietoa tai unia, jotka luonnollisesti tulkitaan oman maailmankuvan läpi. Tässä suodatuksessa mennään helposti metsään, vaikka "enneuni" olisikin ollut oikeassa. Huono syyttää televisiosignaalia jos antenni on paskana. Mahtipontisen alustuksen myötä en ala ennustamaan mitään, mutta kerron mitä odotan itse mielenkiinnolla. 

En lähde edes keskustelemaan Nato-hommista, ilmeisesti nyt on tehty kyselyitä viikkoja putkeen, jotta voidaan perustella kansalaisten uskovan AtonNato-jumalaan ja tällä uhrauksella kansa pelastuu. En tiedä kuka näihin pääsee vastaamaan, mutta kiva tietää omakin mielipide MTV:n kautta. 


Onko sattumaa, että ilmoitus Natoon menemisestä tehdään Suomalaisuuden päivänä?

Nyt on siis julkistettu Presidentin ja Pääministerin mandaatilla kansan tahtotila ja hakemukset laitetaan sisään todennäköisesti ensi viikolla (Ma 16.5-alkaen). Tätä hieman odottelin, sillä symbolisesti ensi viikko on todella jännä: 


16.5 Täysikuu Skorpion merkissä

16.5 Kuun pimennys Jousimiehessä

16.5 Täysikuu on ns.verikuu (bloodmoon)

19.5 alkaa uusi kierros Mayojen Tzolkin kalenterin mukaan.
Natohakemus tai joku muu siihen liittyvä nyt vaikuttaa semiselkeältä, katsotaan tapahtuuko mitään muuta mielenkiintoista. Arvauksia on helppo tehdä ja puhe on halpaa. Jotenkin tämä kansan nimeäminen AtonNatolle tuntuu melko pieneltä uhraukselta, ellei sitten saada sotaa leviämään kunnolla.

Kuvan Jumala ei liity aiheeseen

Tzolkin menee 260 päivän kierroksissa (mielenkiintoinen 9kk aikajana) ja tuntuu vähän liian hyvältä osumalta tähän viikkoon. Myös yhteys siinä, että 260 päivää jakautuu (13*20päivää) jaksoihin, on kiinnostava. Kuulta menee noin 13 kierrosta vuodessa vs auringon 12 kierrosta. Lisää kalenterista esim wikistä, itselle mielenkiinnon kohde, mutten ole liikaa ehtinyt perehtymään.


Vähän kauempaa haettu yhteys, jonka huomasin liittyy kuun pimennyksen näkymiseen. Reuna mistä voit sen vielä nähdä kulkee melko tasan Etelä-Suomen ylitse, josta virallisesti varmaan tämä jumalanpalvelus suoritetaan. 


Nähdään linjoilla


Oi aikoja, oi tapoja. 

2 kommenttia:

  1. Rituaalipuoleen liittyen tajusin, että 15.5 on samalla kaatuneiden muistopäivä, sattuikin osumaan.

    VastaaPoista
  2. "Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja pääministeri Sanna Marin (sd) kertoivat sunnuntaina iltapäivällä Suomen päätöksestä hakea Nato-jäsenyyttä." https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008818141.html

    Uutisesta unohtui kohta "tilaisuus pidettiin klo.13", joka ei varmaan ollut vahinko.

    VastaaPoista

Deep fake on täällä!

Hesarissa oli mielenkiintoinen uutinen Deep fake-videoiden käytöstä.     Mietin samaa aihetta 5 vuotta sitten kirjoituksessa ja en ainakaa...