maanantai 25. lokakuuta 2021

Pelottava taudin ammattimainen mainostus

 Jotenkin syö uskottavuutta tappavalta taudilta, kun siitä tehdään keino promota omaa mainososastoa. Ollaan keksitty hauska vitsi ja tätä voitaisiin mainostaa oikein kunnolla.




Unohtamatta vähemmistöjä, Korona on kaikkien tauti:




THL ei mainoksen ("uutisen")mukaan ole juurikaan saanut huonoa palautetta kampanjastaan, mutta ei myöskään osaa sanoa onko tämä nostanut rokotusmääriä.

kampanjasta saatu palaute on pääsääntöisesti ollut positiivista eivätkä ihmiset ole liiemmin närkästyneet siitä, että viranomainen hyödyntää viestinnässään pikkutuhmia sävyjä.
Tarkkaa dataa siitä, kuinka moni käyttäjistä on ”swaipannut oikealle” ja mahdollisesti varannut rokoteajan Tinder-mainoksen innostamana ei Lähteenmäen mukaan voi kerätä.

Lähteenmäen mukaan THL on tutkinut yleisemmin rokoteviestintänsä vaikuttavuutta ja viestintää on pidetty motivoivana ja informatiivisena.


Voisin heittää villin veikkauksen yksityisen puolen mainoskampanjasta. Jos minun yritykselle yritettäisiin myydä mainontaa ja myyntipuhe olisi "hinta tiedetään, mutta on mahdotonta sanoa onko tämä kuinka toimivaa" niin en varmaan lähtisi mukaan. Eikä toivottavasti lähtisi kukaan muukaan, joka yhtään arvostaa itseään tai rahojaan. Pitäähän sitä tietää tulokset, jotta tietää kannattaako sama kampanja toistaa? Paitsi jos on loputon valtion kassa ja toverin yritys myymässä mainontaa. (Toim. huom. en mistään löytänyt tietoa uutisessa mainitusta "THL:n mainostoimistokumppanista", johon oletan olevan hyvä syy).

Ja vaikka olisikin jostain ihan muusta syystä jäänyt mainostoimiston nimi puuttumaan, niin onhan tämä kampanja aika pohjat. Ehkä sielläkin on tajuttu, että tätä tarinaa ei kannata allekirjoittaa oman firman nimellä. Innolla odotan junamainoksia, kun 5.piikkiä ollaan mainostamassa


Se on juna vasta 5.kohdalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Väärinymmärretty logo

Yleisurheilun MM-kisat ovat käynnissä ja kuvaan kuuluu luonnollisesti kisakohtainen logo. Näin kyseisen logon ihan väärin! Luulin katsovani ...