keskiviikko 6. lokakuuta 2021

Täysikuu ja 666 tartuntaa

 Tänään 6.10 on uusi kuu vaa'assa ja tässä kohtaa aletaan lyömään vauhtia. Tämä on kaiken kaikkiaan symbolisesti aika hieno päivä, sillä auringon ollessa vaa'an merkissä siirrytään aikaan jossa päivä on lyhyempi kuin yö. Eli ihmiset laskeutuvat manalaan(talveksi), josta noustaan sitten maaliskuussa Oinaan merkissä (kesäksi). Uudesta kuusta alkaa 2 viikkoa, joiden aikana kuu kasvaa täyteen mittaansa ja yleisesti astrologiassa tätä on pidetty uusien asioiden aloittamiseen hyvänä hetkenä.

Tänä vuonna moni planeetta on ns. kulkenut väärinpäin taivaalla ja tässä kuussa niistä kolme kääntyy oikein päin; Pluto kääntyy liikkumaan oikeaan suuntaan tänään, Saturnus 10. ja Jupiter 17. päivä. Voisi olettaa että meininkiä tulee siis riittämään, tästä on hyvä hyvä rakentaa: uusi kuu, kuu vaa'assa, aurinko vaa'assa, Pluto/Saturnus/Jupiter kääntyvät oikeaan suuntaan. Ei mitään hajua mitä odottaa.

Tätä synkkää aikaa aletaan totuttuun tapaan median toimesta pohjustamaan varmistamalla vastakkainasettelu, rokotepakotus ja todennäköisesti kohta kiristyvät rajoitukset.


666 tartuntaa ja rokottamattomat tuhoavat suomen IL



Eikös tuossa aiemmin tänä vuonna maksettu tukia EU:lle sen vuoksi, että saadaan muut rokotettua kunnolla? Siinä meni parisen miljardia Etelä-Eurooppaan, jotka olivat muistaakseni tarpeen ihmisten terveyden vuoksi. Mutta nyt ei ole, koska tuota noin rokotukset on ainoa oikea tapa torjua korona, ei sitä terveydenhuoltoon voi käyttää!

Tärkeintä on muistaa, että Suomi avattiin koska rokotukset toimivat. Kohta Suomi joudutaan sulkemaan, koska rokottamattomat ovat ottaneet sen panttivangiksi. Ainoa ratkaisu alkaa olla pakkorokotukset, joita kansa kohtaa varmaankin vaatii. Olisi hauskaa jos tämä ei olisi niin valmiiksi käsikirjoitettua. 14 000 päivittäistä tartuntaa anyone?

Tuntuu aika luonnolliselta, että rokotettujen koronamäärät laskevat, kun heitä ei testata. Ja toisinpäin, jos ainoastaan rokottamattomat testataan, niin kasvaakohan heidän suhteellinen määränsä? Villi veikkaukseni on, että tulee kasvamaan. Ja tämä varmasti toimii hyvänä uutisaiheena tulevat viikot. Alla oleva kuva ja linkki antaa hyvää suhteellisuudenkuvaa jos alkaa itse epäilemään.


HUS


Olen myös huomannut, että lähiviikkoina (?) ollaan lanseerattu uusi termi suomenkieleen. Enää ei puhuta kahdesta rokotteesta vaan rokotussarjasta. Sinänsä nerokasta, että tässä on loiva rinne kohti "sarjaan kuuluu kolme rokotetta".


"Tartuntaluvut eivät ole verrannollisia aiempiin lukuihin, sillä täyden koronarokotussarjan saaneita ei lähtökohtaisesti enää testata koronaviruksen varalta, mikäli rokotetun henkilön oireet pysyvät lievinä."
IL

Korjaussarja ja parannussarja on paljon miedompi keskustelunavaus, kuin pakollinen rokotus. Eikä enää joudu erikseen kertomaan montako rokotetta tarvitaan vaan voidaan varmistaa sarjan ajankohtaisuus. Onko päivitys ajan tasalla?



1 kommentti:

  1. Suomessa on raportoitu eilisen jälkeen yhdeksän uutta koronavirukseen liittyvää kuolemaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Kuolleista useampi kuin neljä viidestä on ollut yli 70-vuotiaita.
    https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008326406.html


    Eli 8/9 on yli 70-vuotiaita?

    VastaaPoista

Väärinymmärretty logo

Yleisurheilun MM-kisat ovat käynnissä ja kuvaan kuuluu luonnollisesti kisakohtainen logo. Näin kyseisen logon ihan väärin! Luulin katsovani ...