keskiviikko 18. elokuuta 2021

20 vuoden sykli

 

Afganistanin tilanne nousi heittämällä ohi (Plan-/Scam-)Pandemian uutisissa ja ketään ei kiinnosta afganistanilaisten koronatilanne. Miksiköhän näin? Olisiko tässä taustalla taas joku rituaali, johon kaikkien pitää keskittää pelkonsa?

 

 Al-Qaidan tuhoisien syyskuun 11. päivän iskujen jälkeen Afganistanin sota laajeni kun 7. lokakuuta 2001 kun Yhdysvaltain, Yhdistyneen kuningaskunnan, Australian ja Afganistanin pohjoisosaa hallinneen pohjoisen liiton joukot hyökkäsivät Afganistaniin syrjäyttääkseen maan Taliban-hallinnon ja tuhotakseen Talibanin suojissa toimineen Al-Qaidan. Wikipedia

Tuon pohjalta on hyvä miettiä, että 20 vuotta on aika tarkalleen nyt täynnä ja jotenkin se tulisi merkata "omaksi". Löytyihän se kuva, kun hieman tutki. Alla oleva kuva videolta, joka ainakin MTV3 näytti, Afganistanista lähtevän koneen kyytiin oli kavunnut ihmisiä, jotka tippuivat kesken lennon. Kuvakaappauksessa koneen alla, hieman tekstin alapuolella oleva täplä. Tekstin A-kirjaimen muotoilu on huomionarvoinen.


 Videon linkki

Tämähän ei sinällään liittyisi itse "omaksi merkkaamiseen" ellei huomioisi koneen tunnusta. Usko sattumaan ja sattuma seuraa.

11/9

"Voisiko tämä oikeasti olla näin suunniteltua?"-kysymykseen vastauksen tarjoilee MTV3:n kymmenen uutiset ja strateginen taustakuva.

 

1109 taustakuvassa ( Kympin uutisten linkki. )


 

Unslaved-podcasteissa on edeltävinä viikkoina käyty läpi sitä, kuinka ihmiset kaatuvat hyveidensä kautta. Tietämättömät ihmiset ottavat rokotteen, koska he oikeasti haluavat auttaa läheisiään. Toivottavasti samat ihmiset tajuavat Afganistan-leikin suunnitelmallisuuden, eivätkä lähde siihen mukaan. Älä laita tämän miettimiseen energiaa, ellet esim tutki kuka on kaiken takana tms. Koko "sota" on rituaali, joita lähi-idässä läpikäydään säännöllisesti ja sinulta halutaan alkuvaiheessa huomiota ja tunteita.

Sota on aina hirveää, mutta tähän ei kannata laittaa surua, vihaa tai pelkoa. Afganistanin kohtalo ei ole, eikä tule olemaan suomalaisten käsissä. Eikä se Bidenin syyttely ole yhtään parempi ratkaisu, ihan täysi nukke siellä on lukemassa papereista. Keskitytään omaan elämään ja odotetaan, että keskustelu siirtyy seuraavaan aiheeseen, eli ilmastonmuutokseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Väärinymmärretty logo

Yleisurheilun MM-kisat ovat käynnissä ja kuvaan kuuluu luonnollisesti kisakohtainen logo. Näin kyseisen logon ihan väärin! Luulin katsovani ...