tiistai 22. elokuuta 2017

13 vuotta syyttömänä vankilassa
http://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000005331167.html


Murha, 13, Skorpioni. Ymmärrettävä otsikko.

Pahoittelut samalla numerolla ratsastamisesta, mutta en minä näitä tekstejä hesariin kirjoita.
Aiemmat Kolmetoista syytä ja Kehitysriitti


Aleister Crowleyn Tarotin numero.13

Aleister Crowleyn Tarot pakassa Kuoleman kortissa skorpioni on jätetty näkyville.

Koko teksti on yllättävän pitkä ja siinä esiintyy skorpioni otsikon lisäksi näin usein:
"Sen jälkeen hän voi keskittyä uuteen elämään El Hierrossa. Linna on suunnitellut perustavansa sinne padel-kentän, ravintolan ja skorpionifarmin. Hän on kuullut, että lääketeollisuus maksaisi skorpionin myrkystä miljoona euroa desilitralta."


Kuten aiemmin olen tuonut jokusen kerran esille, vahinkoja sattuu ja sattumukset kuuluvat elämään. Olisi sitä tosin voinut otsikkoon jotain muutakin ottaa.

Luonnollisesti Tarotin 13. kortin elementti on vesi, joka aika vahvasti liittyy elämään saarella.

"Kaj ja Fabian Linna menivät Ruotsissa uimaan, kun Kaj Linna vapautui vankilasta. Kanarialla vesi on lämpimämpää."

"Aallot piknikpaikalla ovat niin korkeita, että uimaan on uskaltautunut vain pari ihmistä. La Restingaa ei löytynyt. Charco Mansossa laavainen maisema on kuin kuussa."

"Toimittajat seurasivat häntä kaikkialle, jopa uimaan. Uimista Linna kaipasi vankilassa. "

Lisäpisteitä informatiivisesta kuvatekstistä


Viedessä tätä teoriaa pidemmälle, on hyvä muistaa myös että kortti numero 13 kuvaa kuuta. Vuodessa kuu kiertää maan noin 13 kertaa (27-28päivää*13=351-364päivää). "Charco Mansossa laavainen maisema on kuin kuussa.". Tämä hieman kauempaa haettua, mutta huomionarvoinen silti.


Itse korttia tulkitessa, sen voidaan nähdä symboloivan yhden vaiheen loppumista ja toisen alkamista.

"Ennen kuin Kristoffer Kolumbus löysi Amerikan, ihmiset ajattelivat, että maailma loppuu tänne El Hierron saarelle, Kanarian saarista läntisimmälle. Kaj Linnan perheelle maailma alkaa täältä."

Väheksymättä toki 13 vuoden vankeustuomion loppumista uutena alkuna.

1 kommentti:

  1. Uutisissa, tieteellisissä julkaisuissa ja elokuvissa esiintyvät numerot liittyvät todella usein lopun aikoihin. Symboliikka lisääntyy yleensä päivien 15-23 aikana. Voit nähdä saman numeron tai numerot useampaan kertaa saman päivän aikana samassa lehdessä. Esim numerot 3,5/35/350 jne. Nämä luvut symboloivat raamatun 3,5 vuotta kestävää(pedon aikaa/uutta maailmanjärjestystä/viides aika). Muita numeroita ovat esim 42/4200 tai mikä vain missä on 4 ja 2. Tämä myös symboloi 42 kuukautta kestävää raamatun lopunaikojen suurta koettelemusta eli viidettä aikaa. Sitten on luku 5 kaikissa eri muodoissa ja tämä symboloi tulevaa viidettä aikaa. Sitten on luku 15 tai esim 1,5 , joka symboloi jonkin kuukauden 15. päivänä tapahtuvaa dramaattista käännettä, joka sysää maailman kuilun partaalle. Tämä tapahtuma voisi olla esim Donal Trumpin salamurha.

    Asuntoni pinta-ala on 35,5 neliötä ja asunnon numero on 21. 35=3,5 vuotta kestävä pedon aika/viides aika/uusi maailmanjärjestys. 5=viides aika. Numeroa 21 näkee myös paljon ja se symboloi Jumalan valittujen ylösnousemuksen päivää eli päivää jolloin Jeesuksen toinen tuleminen tapahtuu.

    Välillä uutisissa ja elokuvissa näkyy numeroviestejä, joilla enkelit kommunikoivat sille, joka tiedostaa niiden viestin eli enkelinumeron.

    Näiden numeroiden kautta järjettömätkin uutiset esim. iltalehdessä saavat aivan uuden merkityksen.. Tämä on yksi tiedostamisen taito, joka on loppujen lopuksi hyvin yksinkertaista. Totuus on lopulta aika yksinkertaista ymmärtää, mutta kivuliasta hyväksyä.

    VastaaPoista

Buddhalaisuus parantamassa maailmaa

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005829858.html "TIIBETIN hengellinen johtaja Dalai lama on nyt myöntänyt tietäneensä buddhal...