keskiviikko 12. heinäkuuta 2023

Naton herrasmiestapaaminen Vilnassa

Natolla on kokous käynnissä 11. - 12.7 ja tapahtuman logo vaikutti heti alkuun mielenkiintoiselta. Näissä on kuitenkin joskus ollut kivoja vinkkejä, vähän kuin pelaisi ison maailman roolipeliä.


Mietin logon yhteyttä Tarottiin ja selkeimmät linevät Sotavaunut tai Aurinko. Valkoinen ratsastaja osuisi jossain määrin Aurinkoon ja onhan siellä 19 kautta viittaus edelliseen flunssaan, jolloin toimisi jatkumona. 



Kuitenkin numero 7 taitaa olla paremmin osuva. Ollaan Heinäkuussa ja Ravun merkissä, jota hallitsee Kuu - eli valkoinen. Sotavaunut myös aika selkeä viite, vaikka Nato ei liity sotaan millään lailla. Se on Pohjois-Atlantin puolustusliitto, joka tosin ei rajoitu vain puolustukseen tai Pohjois-Atlanttiin, mutta kuitenkin. Logoon on myös kirjattu numero 7 kirjaimin, ei numeroin, joka pistää silmään vihjeenä. 


Tajusin muuten tässä tutkiessa, että Nato perustettiin 4.4.1949 ja Suomi taisi allekirjoittaa sopimuksen 4.4.2023. Joku vääräleuka voisi väittää, että edestakas vänkäys liittymisen kanssa oli laskelmoitua, mutta en usko, että kansaa niin huijattaisiin. For the good of the people. 4.huone astrologiassakin on Ravun hallitsema, joka ohjaisi uskomaan, että kortilla haettiin Sotavaunuja. Ei ole olemassa laskelmoitua sattumaa.

Logon tausta:

"The main element of the logo is a stylised Vytis of Lithuania’s coat of arms. According to the president, Vytis has historically accompanied the Lithuanian nation as it was also the symbol of the coat of arms of the Grand Duchy of Lithuania and the Republic of Lithuania during the inter-war period". Lähde 


Logoon on luonnollisesti ympätty M-kirjain pohjalle, koska se sopii Liettuaan ja Vilnaan. Alkuperäisessä Liettuan vaakunassa toi jalka on tullut ärsyttävästi eteen, joten se poistettiin tästä uudesta. Enkä usko, että Liettuan alkuperäisen logon kilven värit ovat sattumalta Sininen ja Keltainen.

Alkuperäinen logo ja siistitty logo


Uudessa logossa on 39 kolmiota. 39*3= 117 eli 11.7 jolloin kokous alkaa, joka oli mielestäni hieno idea. Tai sattumaa, koska ei sitä missään ole avattu. Viimeinen kaninkolo oli kuitenkin se kivoin, kuten olettaa saattoi. 117 eli 11*7=77. Jos tätä on haettu, niin numero on melko selkeä viittaus Crowleyn teokseen Liber OZ tai Book 77. Kyseessä on yksittäinen sivu (esim täältä löytyy: sacred-texts.com/oto/lib77.htm), josta löytyy suhteellisen osuva kohta uutisten lemppariaiheeseen: 

Man has the right to kill those who would thwart these rights. "the slaves shall serve." 

Mutta spekulointi on spekulointia, kiva logo toi on.

3 kommenttia:

  1. Ruotsista tulisi myös sattumalta 33. Liittolainen. 33...tuo ylin mestarimuurariaste. Sattumaa sekin toki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kappas, hyvä huomio. Ei varmaan siis epäselvää onko pääsemässä liittolaiseksi.

      Poista
  2. Korjaan. Onkin niin että suomi on 31. jäsen, Ruotsi olisi 32. jäsen ja Ukrainastako leivotaan 33. jäsen... olisiko siksi niin tärkeää rappareiden leipoa lakikivensä voittajaksi viimeiseen veriuhriin ja Putte toki tietää tämän.

    VastaaPoista

Väärinymmärretty logo

Yleisurheilun MM-kisat ovat käynnissä ja kuvaan kuuluu luonnollisesti kisakohtainen logo. Näin kyseisen logon ihan väärin! Luulin katsovani ...