sunnuntai 21. maaliskuuta 2021

Monimutkaistamisvirasto

Jokunen vuosi takaperin listasin yrityksiä, joiden myynnillä kiihdytetään Suomen sosialisointia ja omien rahahanojen sulkemista. Kyseiseen listaan olisi pitänyt lisätä Digita, mutta en koe sitä näin jälkikäteen tarpeellisena. Digitan taustalta löytyy tätä nykyä muun muassa Colony Capital, joka on maailman suurimpia sijoitusyrityksiä (tekee tulosta tekemättä mitään?). Ison maailman toimijat, ison maailman symboliikka?



Twiitti: https://twitter.com/Digita_fi/status/1370641757478748166


Jostain syystä en jaksaisi nähdä, että kyseinen logo on kaivettu jostain valmiista kuvapankista vain ensimmäisen kirjaimen perusteella.

 

Monimutkaistamisvirasto

Tähän sisältyisi moniakin mielenkiintoisia näkökantoja, mutta selkeimmin tuo vaikuttaisi mustalta auringolta, vaikka siihen on labyrinttikin lisätty ja yhteensä 23 kirjainta.


 

 

 

 

"Musta aurinko (saks. Schwarze Sonne) on okkultistinen symboli joka oli Thule-seuran käytössä natsien Mystiikassa. Symbolia käyttävät nykyään pakanat, germaaniset uuspakanat, satanistit ja uusnatsit. Symboli viittaa Linnunradan keskustassa sijaitsevaan myyttiseen mustaan aurinkoon[1] tai Saturnukseen.[2] " Wiki

 

Jäädään hengitystä pidätellen odottelemaan, oliko tässä joku laajempi mainoskamppis tiedossa, vai oliko vain vitsi kavereille. Nautin kyllä ajoituksesta, jossa musta aurinko tuodaan mainoskampanjana juuri kevätpäiväntasauksen aikoihin.

Ja lisänä off topic: aiemmin jätin kirjoittamatta tekstin, jonka asiasisällön näin melko olemattomana, joten lisään se tähän loppuun samankaltaisuuden vuoksi. Eli vihje kaikille tuleville Art Directoreille/mainostajille, jos yllä oleva kuva ei antanut seuraavaa ideaa töihin: Aakkosia on 28 valittavana.

 









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Väärinymmärretty logo

Yleisurheilun MM-kisat ovat käynnissä ja kuvaan kuuluu luonnollisesti kisakohtainen logo. Näin kyseisen logon ihan väärin! Luulin katsovani ...