lauantai 31. lokakuuta 2020

Ankkurisi maailmaan

Jotenkin tuntuu, että pakko kirjoittaa julkisemmin jokunen asia esille tämän loppuvuoden aikana, sillä tästä on tullut yllättävän mielenkiintoista ja uskon, että vauhti vaan kiihtyy. MTV3 on lanseerannut lokakuussa mainosprojektin, jossa kerrotaan kuinka luotettavia heidän uutistoimittajansa ovat.

Hauskaa sattumaa, että juuri tänä vuonna. Juuri kun tappavin tauti koskaan on päällä ja jotkut eivät usko sitä(!). Juuri, kun yhä suurempi osa ihmisistä kyseenalaistaa massamedian ilman syytä. Viikkoina ennen USA:n vaaleja. Mitä tässä voi totuuden torvena toimiva (mainosrahoilla toimiva --> maksa rahaa ja päätä mitä me näytämme) mediakanava tehdä?

Nyt nostetaan prime time-mainosaikaan esille omat mainokset, joissa pohjustetaan kuinka tärkeää on luottaa meidän ankkureihin!

Käsi nyrkissä rinnan päällä ei ole symboli

Ei väliä kuka tekee päätöksen mikä uutinen nostetaan esille, nämä ankkurit eivät valehtele! "Olemme tuoneet sinulle totuuden jo vuosia, mikset uskoisi nyt?".

Kuulit jotain muuta vaalitulokseen liittyen? Valetta, me kerromme kyllä totuuden. Jännästi yllä olevaan kuvaan on saatu mukaan nyrkissä oleva käsi, kommunismia vai BLM:ia tukemaan?


Miksi Kommunismin ja BLM:n logo on sama?


Tietovuoto vastaamossa? Tuomitse hakkerit ja puhu moraalista (älä mieti mitä tietoja sinusta on verkossa, älä mieti kuinka helposti koko elämäsi voi pilata, on ihan normaalia että kaikilla on ongelmia mielenterveyden kanssa, jatkossa ajetaan kaikki tiedot nettiin, koska 5G on tulevaisuus). Toivottavasti ei johda poliisin lisääntyneisiin oikeuksiin. Me kyllä kerrotaan mikä on oikea johtopäätös.

Koko Trump-keissi on jotain mitä ei tarvitse edes käsitellä. Paha mies ja valehtelee, olet tyhmä jos sanot mitään muuta.

Linkki MTV:n mainosvideoon ei ikävä kyllä enää johda mihinkään (löytyy FB:sta), mutta tv:stä tai kenties jopa verkosta kyseinen video on vielä varmaan löydettävissä. Itse en sitä tähän onnistunut metsästämään, mutta videossa tosiaan kerrottiin kuinka MTV:n toimittajat ankkuroivat sinut oikeaan tietoon. Ja heihin voit luottaa. Kaunista. 

Jotenkin koko mainosprojektista jäi jäljelle vain kysymys; miksi? Jos kerrot minulle totuuden, niin miksi sitä pitää mainostaa? Miksi epäilisin totuutta?

Hauskana taustatietona muuten: ankkurin (anchor) perusta:
Old English ancor, from Latin ancora, from Greek ankura; related to Greek ankos bend; compare Latin uncus bent, hooked (taivutettu/käyrä). Itse olisin nähnyt tässä myös suoran viittauksen Ankh:iin Egyptistä, mutta se ei ehkä Googlen hakuun päädy.

PS. Kaikella kunnioituksella, ei se ole tyhmä joka myy vaan se joka ostaa. Mass = jumalanpalveluksen messu muuten.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Väärinymmärretty logo

Yleisurheilun MM-kisat ovat käynnissä ja kuvaan kuuluu luonnollisesti kisakohtainen logo. Näin kyseisen logon ihan väärin! Luulin katsovani ...