sunnuntai 28. tammikuuta 2018

23

Aiemminkin täällä on kirjoiteltu numeroista (esim. KappAhl ja Tarot). Numero 23 on tarkoituksella jäänyt vähemmälle huomiolle. Ainoastaan sen takia, että se tuntuu olevan numero, josta en ota itse selvää. 23 nousee todella usein esille mediassa, vaikka sekin tosin melko kauniisti piilotettuna. Tällä hetkellä kallistun sen puoleen, että se viittaa numeroon 33, vaikka en varma olekaan (2*3=33, numerologisesti, ei matemaattisesti.). Toinen vaihtoehto olisi 2+3=5 ja sekään ei ole huonompi vaihtoehto, jokainen tehköön oman valintansa.

Hyvä vihje siitä, että numerolla on jotain merkitystä, on kun massajulkaisut alentuvat kirjoittamaan siitä Debunggaus-tekstin.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-187040/Mystical-significance-No-23.html

Tunnetumpi on toki Jim Carreyn tähdittämä elokuva Numero 23. Lähes täydellinen tapa saada asia naurunalaiseksi on tehdä siitä fiktiivinen elokuva. Yritä nyt tuon jälkeen selittää jollekin, että kyseinen numero oikeasti nousee monessa yhteydessä pinnalle. Kyseinen elokuva muuten liittyy kirjasarjaan Illuminatus!, joka

"..voitti libertaristisen Prometheus-lehden Prometheus Hall of Fame -kunniapalkinnon 1986"
https://fi.wikipedia.org/wiki/Robert_Anton_Wilson

Prometheus löytyy kreikkalaisesta mytologiasta ja tarinan mukaan hän loi ihmiset ja toi heille tulen Jumalilta. Eli toi valon tai teki ihmisistä valaistuneita. Illuminated ones. Harmillisesti mennään taas sivuteille, mutta kyllähän tässä on taas paljon sattumaa pelissä.

"Prometheus (myös Prometheas tai Prometeus) on kreikkalaisessa mytologiassa titaani, joka loi ihmiset ja varasti heille jumalilta tulen. "

Prometheus

Vapauden patsas

Vapauden patsaan oikea nimi on muuten Vapaus valaisee maailmaa. Sopii vähän paremmin tuohon Prometheus yhtälöön. Patsas lisäksi julkistettiin 1886, tasan sata vuotta ennen kuin aiemmin mainittu Prometheus Hall of Fame -kunniapalkinto myönnettiin Illuminatus!-trilogialle. Tälläistä sattumaa on helppo seurata.

Trilogiasta tehtiin myös korttipeli, jota moni onkin tutkinut. Osa korteista, joita pelissä käytetään on tuntunut ennustavan asioita. Tähän en osaa ottaa kantaa, koska en tiedä mitkä ovat alkuperäiset kortit ja toisaalta kortteja voi luonnollisesti lukea tukemaan omaa maailmankuvaa, kuten alla.Suosittelen keskittymään ensi kerralla katsoessasi jotain suosittua sarjaa ja todennäköisesti parin jakson sisällä löydät numeron 23. Toki se esiintyisi jossain kohtaa vahingossakin, mutta ota vaikka vertailuksi numero 25 ja valaistu. Alla pari esimerkkiä vauhtiin pääsemiseksi.


Liittyen 9/11 iskuihin (erityishuomio linkkiin, salaliittoteoriat)

"Yhdysvaltain puolustusministeriö Pentagon on laaja, mutta matala, 5-kerroksinen rakennus lähellä Washingtonia. Virallisen teorian mukaan Hani Hanjour, jolla oli huono lentotaito,[49] ohjasi Boeing 757:n ensin rakennuksen ohi välttäen suoran osuman siipeen, jossa oli Donald Rumsfeldin ja kenraalien toimistot, teki syöksykierteen ja osui juuri remontoituun siipeen, jossa kirjanpito-osasto tutki 2,3 biljoonan dollarin puuttumista kirjanpidosta."
https://fi.wikipedia.org/wiki/Syyskuun_11._päivän_terroritekojen_salaliittoteoriat
Kappaleen nimi avaa itsensä aika lailla:

Mike WiLL Made-It - 23 (Explicit) ft. Miley Cyrus, Wiz Khalifa, Juicy J

Naapurimaan kenties tunnetuin hotelli, Hotel Viru:

"Neuvostoaikana hotellin 23. kerroksessa sijaitsi KGB:n käytössä ollut radiokeskus, josta käsin harjoitettiin hotellivieraiden salakuuntelua ja tarkkailua. 60 hotellihuoneessa oli salakuuntelulaitteet, ja myös joissakin Viru-hotellin ravintolan pöydissä oli mikrofoneja. KGB poistui hotellista Viron jälleenitsenäistyttyä vuonna 1991, mutta salainen huone paljastui vasta vuonna 1994. Entinen radiohuone on nykyisin museona."
https://fi.wikipedia.org/wiki/Sokos_Hotel_Viru


Alla olevaan liittyen, ampuja tosiaan oli vielä tämän lisäksi kerroksessa numero 32.

"Joukkosurma alkoi, kun Stephen Paddock -niminen mies alkoi ampua Mandalay Bay -hotellin yläkerroksen ikkunasta hotellin edustalla ollutta väkijoukkoa, joka oli kokoontunut kuuntelemaan kantri-musiikkikonserttia. Paikalla kerrottiin olleen jopa 22 000 ihmistä. Paddock oli tuonut huoneeseen 23 ampuma-asetta."
https://yle.fi/uutiset/3-9863056


Kotimaasta:

Arman ja Suomen Rikosmysteerit

Esimerkkejä löytyy lisääkin, mutta eiköhän näilläkin jo selviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Buddhalaisuus parantamassa maailmaa

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005829858.html "TIIBETIN hengellinen johtaja Dalai lama on nyt myöntänyt tietäneensä buddhal...