perjantai 28. heinäkuuta 2017

32. teesi - tärkein teesi

Artikkelista:

Läheltä piti, ettei Suomi olisi tänään katolinen

http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/katolinen_suomi-67893
"Martin Luther ei ollut alullepanemassa uutta kirkkoa saati "luterilaisuutta". Vaikka esimerkiksi hänen 32. teesinsä on: "joka luulee anekirjeen takaavan itselleen autuuden, hän tulee oppi-isineen iankaikkisesti tuomituksi", monen mielestä hän ei kiellä aneita, kiirastulta eikä paavin valtaa, vaan esittää väitteitä niiden keskinäisistä suhteista ja kritisoi niihin liittyviä väärinkäytöksiä."
http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/katolinen_suomi-67893

Wikipediasta:
"Martti Luther julkaisi kuuluisat 95 teesiään Wittenbergin linnankirkon edustalla vuonna 1517."
https://fi.wikipedia.org/wiki/Martti_Luther

Kuten aiemminkin on tainnut tulla vastaan, hassu sattuma, että 95:stä teesistä juuri numero 32 otettiin esimerkiksi artikkeliin. Ja pakko myöntää, että mitä useammin teesin numero 32 lukee, sitä vähemmän se tuntuu liittyvän itse tekstiin. Harvemmin näistä osaa tosin sanoa, liittyykö asia itse tekstiin vai onko siinä joku toinen merkitys.

"My Hope is in God"

"Vapaamuurariprinssit ovat 32. ja 33. asteen vapaamuurareita - vapaamuurarien eliitti. Ero 31. asteen ja 32. asteen välillä on valtava. Vasta 32. asteella henkilölle paljastetaan mistä vapaamuurariudessa on oikeasti kyse. Kaikki tätä astetta edeltäneet asteet ovat vain tietynlaista "valmistelua" tai "seulontaa", jossa varmistetaan henkilön "sopivuus" 32.asteelle." 
http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2014/12/vapaamuurariprinssit-princes-of-masonry.html

MasonryConceals

"It is only after the initiates have proven themselves willing to accept and do whatever they are told by the "Princes of Masonry" that they are permitted to the higher degrees where the real meaning of the symbols and a true understanding of the teaching is revealed unto them." - Morals and Dogma (Albert Pike)

Yritin hakea lisää tietoa tekstin kirjoittajasta, mutta mitään kunnollista ei oikein löytynyt. Tai no ehkä löytyi. Kirjoittajan nimellä ei voi verkkouutisten sivuilta hakea tekstejä, mutta Hakusanan avulla niitä löytyy. Henkilö on kuitenkin jokusen vuotta jo lehdelle artikkeleita kirjoittanut. Tämä voi tosin olla vain unohdus tai sivuston ylläpitäjän virhe, joten en siihen takerru.

MarkunSietämätönHakemattomuus

Löysin häneltä tosin artikkelin, jonka jälkeen tajusin olevani huuhaan äärellä. Artikkeli on viime vuodelta ja käsittelee uusia kirjoja, joissa "kumotaan" ilmeisesti salaliitot ja muu huuhaa maailmassa."Salaliittoja: vapaamuurarit, juutalaiset, mafia, murhat

Usko salaliittojen olemassaoloon perustuu alun perin todellisten salaseurojen toimintoihin. Valtaa havitelleet miehet muodostivat näkymättömiä seuroja, joissa vannottiin ystävyyttä, yhteistyötä ja kehiteltiin ulkopuolisten silmissä naurettavilta vaikuttavia seremonioita. Koska kuoleman vakavaa toimintaa tiivistettiin monin eri keinoin, se merkitsi, että myös vihollisia oli ympäröivässä maailmassa. Tästä alkoi meidän päiviimme saakka kehittynyt ns. Hyvä Veli –toiminta.

Kirjoittajat käyttävät runsaasti tekstitilaa vapaamuurareiden ja juutalaisten toimintaan. Juutalaiset on kautta aikojen ollut helpompi tunnistaa, siksi heihin ja heidän keskinäiseen yhteistyöhönsä on ollut mahdollista kiinnittää huomiota, epäilyksiä ja vihanpitoa.

Vapaamuurarit ovat näkymättömämpiä, he tekevät itsestään tärkeitä kokoontumalla suljettujen ovien takana ”miehissä” ja harjoittavat rituaaleja, joita ei kannattaisi muille näyttääkään. Joku ulkopuolinen voisi purskahtaa nauruun.

Moniin kuolemantapauksiin, murhiin ja onnettomuuksiin yhdistetään epäily kaiken takana olevista salaliitoista. Korrektisti kuvailtuina niitä voi luonnehtia teorioiksi, mutta monelle epäilyistä tulee pakkomielle.


Kaikki virallisesti tutkittu ja kerrottu onkin näiden valheiden etsijöiden silmissä sumutusta, huomion kääntämistä todellisista syistä epäolennaiseen."
http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/huuhaa-47014

Ja vielä:

"Molemmat harhakäsityksiä ja salaliittoteorioita torjumaan pyrkivät kirjat ovat kuitenkin vaikean paikansa edessä. Runsaalla mielikuvitukselle varustetut ihmiset menettäisivät liian paljon, jos kaikkinainen huhuaineisto voitaisiin osoittaa vain levottoman mielikuvituksen tuotteeksi."
http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/huuhaa-47014

Meinasin kirjoittaa artikkelin, jossa toisin esille numeron 32 merkityksen tietyille ryhmille maailmassa ja jännän sattuman, jossa juuri kyseinen numero on otettu esille tähän artikkeliin. Tajusin sen olevan huuhaata ja alan keskittymään varmaankin oikeisiin aiheisiin. Jos vapaamuurarien kenties kuuluisin henkilö itse sanoo, että salataan kaikilta muilta asiat, niin eikös se juurikin ole todiste "salaliitosta"? Tai sitten elän vain "harhakäsityksien ja salaliittoteorioiden maailmassa".

Ja lisähuomiona tähän artikkeliin liittyen: Verkkouutiset on Kokoomuksen omistama lehti. Hassua.

"Verkkouutiset on suomalainen poliittinen verkkolehti, jota tuottaa Kansallisen Kokoomuksen omistama Kansalliskustannus Oy."
https://fi.wikipedia.org/wiki/Verkkouutiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Buddhalaisuus parantamassa maailmaa

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005829858.html "TIIBETIN hengellinen johtaja Dalai lama on nyt myöntänyt tietäneensä buddhal...