tiistai 30. toukokuuta 2023

Keväilyä

 Epäilyjen välttämiseksi voisin kirjoittaa hieman tilannekatsausta keväältä. Elämä on rullannut kuin ennenkin, mutta ajatukset on ollut käännettynä eri suuntaan. Henkinen polku tai kenties itsensä tutkiminen on ollut päällimäisenä käsittelyssä ja näin ollen tekstien määrä jäänyt olemattomaksi. 

Uutisten ja symbolien taakse näkee onneksi edelleen kuin ennenkin ja Bilderbergit tuli huomattua ja Suomen Natopaperien päivämäärä astrologisesti. Kuitenkin energia tai kenties tahto niistä kirjoittamiseen ei vain ole ollut mukana. Mieli on vahvasti suuntautunut enemmän etsimään keinoja, joilla voisi parantaa asioita yksittäisen henkilön näkökulmasta, ei niinkään osoittamaan mikä on vialla. Kaikkea tarvitaan ja nyt on tälläinen (hetkellinen?) kausi meneillään. Halu jakaa tietoa on edelleen, mutta pitäisi vain keksiä mitä se tieto on.

Olen empiirisesti yrittänyt kokeilla miten itseä ja omaa ympäristöä saa parannettua ja mahdollisesti sitten saada siitä materiaalia, jota voisi jakaa laajemminkin. Onko lopullinen vastaus sitten, että tunne itsesi ja voi hyvin, niin se leviää - mahdollisesti.

Moni asia, jonka olen tässä kevään aikana kokenut, on todella suuri itselle, mutta suht olematon jos siitä yrittäisi kirjoittaa. Niinkuin suurin osa asioista, jotka tapahtuu omassa kasvuprosessissa, ne ovat täysin subjektiivisia, jolloin tunteita, tuntemuksia ja ajatuksia niiden ympäriltä on vaikea sanoittaa. Kenties tuntemukset voisi kirjoittaa auki, mutta sekin olisi hankala kirjoitus ja hepreaa sellaiselle, joka sitä ei ole kokenut.

Olen paria projektia työstänyt kuitenkin aihepiiriin liittyen, pisimmälle tällä hetkellä olen päässyt Mayojen Tzolkien merkkien yhdistämisessä Tarot kortteihin. Tzolkinissa merkkejä on 20, joten olen aika varma, että ne saa istumaan samaan kuvaan Major Arcanan kanssa. Pitää varmaan vaan opiskella aihetta lisää, sillä pienoisessa umpikujassa on kyseinen projekti. Toinen jääköön vielä mainitsematta, kun se on valmis jo päässä, mutta konkreettisesti olematon.

Tilannestatuksesta tuli nyt oma päiväkirjamerkintä, mutta ehkä se herättää taas ideoita, joista kirjoitella. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Väärinymmärretty logo

Yleisurheilun MM-kisat ovat käynnissä ja kuvaan kuuluu luonnollisesti kisakohtainen logo. Näin kyseisen logon ihan väärin! Luulin katsovani ...