sunnuntai 17. joulukuuta 2017

KappAhl

KappAhl on Suomessakin melkoisen kuuluisa tai ainakin tunnettu yritys. Itse en ollut aiemmin huomannut nimen melkoisen vahvaa viittausta Kabbalah-sanaan.Jos tuntuu kaukaa haetulta, niin suosittelen siirtymään kyseiseen kauppaan nauttimaan mainoksista. Yrityksen sivuilla on tällä hetkellä mainoksena näkyvissä alla oleva kuva:Satuin kuitenkin näkemään ulkomainoksessa hieman erilaisen version tästä kolme kahden hinnalla!-diilistä. Minun taidoilla ei kyseistä mainosta ollut löydettävissä mistään internetistä, joten jouduin sen käydä kuvaamassa. Siksi huono kuvanlaatu seuraavassa kuvassa.

Jouluna kannattaa ostaa

Elämänpuu, joka on kuvattu pyramidina, jonka yläosa on tekstillä leikattu poikki ja numero 32. Sattumaa nro.ties kuinka mones kerta? Yrityksen nimi oli muuten alunperin Kappaffären, mutta se vaihdettiin (ymmärtääkseni) vuonna 1990 muotoon KappAhl. Silloin yrityksen omisti KF, jonka logo on myös tullut aiemmin vastaan; esimerkiksi Orionin mainoksessa ja Tarotin-korteissa.

Kooperativa Förbundet

Orionin Suomi-100-mainos

Maagikko ja lemniscate

Nykyään KappAhlin omistaa Nordic Capital ja Accent Equity nimiset yhtiöt. Accentin logo alla.

Kolme kahden-hinnalla mainoksia on aika paljon osunut kohdalle, mutta lähes aina ne on selitettävissä "hyvänä diilinä" tai jonain muuna, enkä ole edes ajatellut asiaa numeron 32 kautta. Onneksi mainostajat ovat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Buddhalaisuus parantamassa maailmaa

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005829858.html "TIIBETIN hengellinen johtaja Dalai lama on nyt myöntänyt tietäneensä buddhal...