keskiviikko 3. maaliskuuta 2021

Visiona numero 33

Mielenkiintoinen päivä julkaista uusi osio Helsingin Sanomiin. 3.3 Keskiviikkona.

 


 

Luonnollisemmalta olisi tuntunut esim. Maanantai 1.3, mutta vaikeapa näistä on tietää. Kenties uusi Visio-osio ilmestyy ainoastaan keskiviikkoisin?

 

HS:n sovelluksen käyttäjät saavat pörssin keskeisistä tapahtumista kahdesti päivässä puhelimeensa oleelliset yritysuutiset ja markkinatilanteen yhteen tiivistävän uutishälytyksen. Linkki

 

Voihan se olla, että 33 liittyy olennaisesti aiheeseen joltain muulta kantilta?

 

35 ei ole 33

35 = 3*5 = 5-5-5, jonka symboliikkaa on avattu hienosti täällä, enkä sitä viitsi toistaa. Suosittelen lukemaan. Numerosta 33 löytyy kirjoitus tästä, mutta se ei varmaankaan tähän aiheeseen liity.

 

 Astrologian pohjalta keskiviikko on Merkuriuksen päivä.

Monday is ruled by the Moon.
Tuesday is ruled by Mars.
Wednesday is ruled by Mercury.
Thursday is ruled by Jupiter.
Friday is ruled by Venus.
Saturday is ruled by Saturn.
Sunday is ruled by the Sun.

Kolmas päivä viikosta, kolmas kuukausi, kolmas päivä kuukaudesta. 3+3+3=9 ja Merkuriuksen kortissa erakko.




Kortti on muuten ihan sivuhuomiona siitä hieno, että tässä kortissa erakko on päässyt vuorensa huipulle ja ainoa valo, joka sieltä löytyy on hänen omasta lampustaan. Voisiko jopa sanoa, että että hän on valon tuoja ja totuuden torvi, kun muut vielä elävät pimeydessä. Hänellä on siis näkymä (VISION) siitä miten asiat tulisi tehdä ja aikoo ne myös muille totuutena kertoa.

Erakko kortti lisäksi astrologisesti vastaa Neitsyttä. Lauantaina oli tähän liittymättä täysikuu ja kuu oli, kuten arvannettekin, Neitsyen-merkissä. Sattuma on sitä hauskempi, mitä useammin se osuu.




Summa Summarum: ei erityistä syytä, miksi Visio on julkaistu keskiviikkona 3.3. Jos joku tietää, niin saa toki kertoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Väärinymmärretty logo

Yleisurheilun MM-kisat ovat käynnissä ja kuvaan kuuluu luonnollisesti kisakohtainen logo. Näin kyseisen logon ihan väärin! Luulin katsovani ...